Ne bucurăm să dăm startul campaniei Academia 5 to go, un proiect drag nouă, realizat în parteneriat cu Hope and Homes for Children, un ONG cu o istorie frumoasă în spate și cu o misiune și mai frumoasă – de a reda copiilor zâmbetul pe buze, oferindu-le oportunități. O șansă spre performanță, un vis pe care mulți copii și tineri îl au, dar au nevoie de susținere pentru a reuși.

5 to go, cu ajutorul vostru, își dorește să susțină talentul în oricare dintre formele lui, să îi sprijine pe copiii și tinerii care au ceva de spus, al căror glas ne dorim să se audă cât de tare și ale căror dorințe să devină realitate.

Prima poveste pe care v-o prezentăm este a lui Șerban, un tânăr de 18 ani care vrea să fie actor. El face parte dintr-o trupă de teatru din județul Neamț, cu care a participat la diverse reprezentații locale, naționale și la concursuri. Șerban a muncit la visul lui, a fost chiar la un casting pentru un rol într-o producție TV. Și A fost acceptat.
Pare povestea unui tânăr talentat și hotărât să își îndeplinească visele. Ce nu știi despre el, este că toată viața lui a crescut într-un centru de plasament din județul Neamț. Are încă 3 frați dintre care 2 cresc în centre de plasament din județul Botoșani, iar o soră este studentă în București. Mama lucrează în Italia și nu le este alături decât ocazional, iar tatăl este decedat. Viața lui nu a fost ușoară și, în continuare, depune mult mai mult efort decât mulți tineri de vârsta lui să își schimbe destinul, să aibă o nouă șansă.
Noi vrem să-l susținem și credem că putem face asta împreună! Fie cumperi un flat white din locațiile 5 to go și noi donăm 10% din valoarea lui, fie achiziționezi un sirop pentru acasă și noi donăm 1 leu din valoarea produsului. Siropul îți aduce și-un cadou – o carte poștală desenată de copiii de la Hope and Homes for Children. Hai alături de noi, susține-l pe Șerban să ajungă unde vrea el!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *