Alina Pandrea este un profesionist devotat muncii sale, indiferent de domeniul în care activează. După terminarea facultății de Chimie, a urmat o carieră în telecomunicații, iar mai apoi a ales să înceapă o carieră de antreprenor în România, locul unde “s-a născut, a crescut și a evoluat”.  Chiar dacă cea mai mare pasiune a sa sunt călătoriile, se simte acasă doar în România.

A ales să contracteze o franciză 5 to go, deoarece este  “un business unde ești aproape de oameni și prin intermediul căruia poți face pe oricine să zâmbească în doar un minut.  Cafeaua, fie că este cea de dimineață, fie că este cea din cursul zilei, te energizează și te face să fii mai optimist, iar conceptul 5 to go creat de Radu Savopol este unul pe cât de simplu, pe atât de elegant și primitor”. În prezent, Alina deține trei cafenele 5 to go, situate pe strada Vasile Milea, nr. 2, Calea Victoriei, nr. 2 și pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 7.

Ea consideră colaborarea cu 5 to go ca fiind un beneficiu reciproc, schimbându-i modul de viață și cariera în bine și totodată, îmbogățind frumos marea comunitate de oameni speciali ce au contribuit la dezvoltarea lanțului de cafenele.

Una dintre cele mai frumoase amintiri din locațiile sale 5 to go a fost atunci când o studentă de naționalitate grecească, venită în România pe durata vacanței de vară pentru voluntariat la o fundație, a ajuns în una din cafenea într-o după-amiază, plimbându-se prin București. Apoi, a revenit zilnic pe durata celor 7 zile pe care le-a mai petrecut în România. A revenit pentru plăcerea de a comunica cu personalul locației, pentru plăcerea de a savura cafeaua și dorința de a experimenta rețete grecești de cafea împreună cu noi.

“Atunci când ajungi la majorat, vrei să te desprinzi și să evoluezi în alt domeniu iar cel mai antrenant este Antreprenoriatul Românesc. Nu am regretat nici măcar o zi trecerea de la a primi bani pentru  munca depusă la a crea mica mea echipă pe care trebuie să o îndrum și să o plătesc pentru munca depusă. Îmi place să recrutez oameni  alături de care să îmi petrec timpul într-un mod cât mai plăcut și relaxant, să nu considerăm că venim la job, ci că evoluăm împreună, alături de clienții noștrii.” Alina Pandrea.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *