IONIȚĂ GEORGE , în vârstă de 38 ani, deține de mai bine de 3 ani o companie fondată de el – Ambrozia. Aceasta produce delicii vegane (bișcuiți, crackers, tort de biscuiți, truffe, colțunași, turtă dulce, Choco Vegan Masala și multe altele), din ingrediente 100% naturale, fără conservanți și coloranți, fară zahăr și fără gluten, hand made și cu gusturi deosebite.

Pentru 5 to go, compania produce exclusiv 7 sortimente de produse personalizate : 5 tipuri de biscuiți și  2 tipuri de crackers.

George a studiat nutriția vegetariană timp de peste 15 ani, a lucrat ca inginer tehnolog într-una dintre companiile mari în domeniu și a creat rețete pentru cofetăriile și patiseriile din țară timp de 10 ani. El spune că a transformat un hobby într-un business, dar în același timp, acest business a devenit stil de viață. Se poate spune că domeniul de activitate l-a ales pe el.

“Dorința antreprenoriatului a venit firesc, punându-mi pur și simplu ideile în practică, găsind oamenii potriviți și ghidându-mă după  simțirile interioare. S-a dovedit a fi o decizie bună, care mă bucură nu doar pe mine, ci și pe miile de oameni care consumă produsele Ambrozia. Antreprenoriatul nu este ușor, dar e o continuă provocare care te ține în priză și te determină să te autodepășești, să vrei mai mult de la tine.” IONIȚĂ GEORGE, antreprenor local.

A ales să își desfășoare activitatea antreprenorială, conștient fiind că România nu este considerată “țărâmul făgăduinței”, însă crede cu tărie că aici visurile pot deveni realitate.

“Am reușit în România și nu sunt singurul. Contează să crezi în tine și în echipa ta, să lupți până la capăt, să fii perseverant și să inovezi constant, iar asta e valabil în orice țară. Dovada o reprezintă faptul că lucrăm cu lanțul de cafenele 5 to go din 2015, iar apariția 5 to go pe piață a coincis cu obiectivele noastre de dezvoltare pe zona HoReCa. “ IONIȚĂ GEORGE , antreprenor local.

Totodată, George consideră că, parteneriatul cu cu 5 to go a ajutat în procesul de promovare a produselor companiei și către alți potențiali clienți, 5 to go fiind primul client pentru care realizăm produse private label, fapt ce a contribuit la capitalul de imagine al companiei Ambrozia, produsele ajungând pe buzele tuturor, la propriu și la figurat.

În prezent, 5 To Go este cel mai mare lanț de cafenele din România, fiind întâlnit în București, dar și în alte orașe precum Iași, Constanța, Cluj, Ploiești, Pitești, Craiova, Câmpina, Târgovişte, Brăila și este totodată cea mai accesată franciză de pe teritoriul țării.
Telefon: 0722 181 350
E-mail: bianca@fivetogo.ro
Bd. Hristo Botev, nr 1
Sector 3, Bucureşti