Publicat 2017-05-15 12:16:28
Lucian Velicu
Află povestea antreprenorului care stă în spatele locației 5 to go
velicu
Despre Lucian Velicu

În ciuda situației bune de acasă, Lucian Velicu a decis să înceapă să lucreze de mic, a pornit de jos și în scurt timp a ajuns în domeniul tranzacțiilor imobiliare, după terminarea Facultătii de Management și Marketing. Ulterior, el a lucrat în una dintre cele mai mari companii de telecomunicații.

După o anumită perioadă, cariera de corporatist nu l-a mai motivat suficient, simțind că “ muncește pentru ca altcineva să își indeplinească visul “ și a decis să își clădească propriul vis.

Vis ce a decis să ia naștere în România deoarece consideră țara noastră o țară frumoasă, fiind totodată și locul în care îi sunt prietenii și familia. Este de părere că, dacă reusești în locul în care se vehiculează că este din ce în ce mai greu să îți clădești un business, reușești oriunde.

Prospectând piața, Lucian a descoperit conceptul 5 to go care spune el, “l-a atras ca un magnet”.

Conceptul m-a atras ca un magnet, fiind sătul de marile companii care vând produse supraevaluate pe piață. Înainte să aleg această franciză, eram un simplu client care odată intrat într-o locație 5 to go, a plecat de acolo mulțumit. Nu îmi venea să cred că există produse medii spre premium la un preț fix de doar 5 lei. Nu vroiam să mă îmbogățesc peste noapte, știam că trebuie rulaj mare la un adaos comercial foarte mic. Faptul că este un brand 100% românesc a pus punctul pe I , a urmat apoi o perioadă de câteva luni în care am căutat spațiul necesar și am dat drumul la treabă.” Lucian Velicu , Francizat 5 to go Buzești 2.

Colaborarea cu 5 to go l-a facut pe Lucian să cunoască oameni noi, de calitate, de la care are ce învăța, după cum ne-a spus chiar el. Tot el compară comunitatea 5 to go cu o familie în care toți membrii își fac treaba cât mai bine pentru a progresa împreună, drept pentru care s-a conformat și a aplicat în business-ul propriu tot ce a învățat până în prezent, astfel încât, dezvoltarea sa personală să fie motorul creșterii afacerii.

“Pot spune că cea mai frumoasă amintire a luat naștere în ziua deschiderii când foarte mulți prieteni au trecut pragul cafenelei, prieteni pe care nu am apucat să îi invit și cu care nu m-am văzut de foartă multă vreme, însă aceștia au aflat, s-au mobilizat repede și mi-au făcut o mare surpriză prin simpla lor prezență.” Lucian Velicu, Francizat 5 to go Buzesti 2.

Concluzie