Matei Poleanu  și-a dorit să lucreze de când era copil! Mereu l-a atras ideea de a fi pe cont propriu, de a fi independent și de a câștiga proprii bani. A început să lucreze de la vârsta de 15 ani, fiind angajat o perioadă  în retail și în zona de telecom.

El este cel mai tânăr francizat al lanțului de cafenele 5 To Go, iar la vârsta de 19 ani a decis să își deschidă propria afacere în locul achiziționării unei mașini, așa cum probabil ar fi ales orice persoana de vârsta sa.  Se gândea de ceva vreme să investească în ceva care să îi placă, își căuta un drum de început și așa a descoperit conceptul 5 to go ce i s-a potrivit perfect, după cum ne spune chiar el.

“A venit ca o mănușă pentru mine, îmi plăcea ideea, conceptul mă atrăgea și am simțit imediat că are un potențial uriaș. 5 to go este o școală în sine pentru mine, aici am învățat ce înseamnă vânzările, relația cu clientul, businessul în general. Aici încă învăț în fiecare zi! O consider o a doua casă și mereu mă surprinde.” Matei Poleanu, Francizat al cafenelei 5 To Go Cîmpineanu.

Matei este de părere că antreprenoriatul nu este ceva ce alegi, ci crede că trebuie să simți asta, consideră că trebuie să gândești într-o anumită direcție și își dorește să contribuie cu ce are el mai bun în societatea noastră, iar antreprenoriatul îi oferă șansa să o facă cel mai bine.

A ales România pentru că este casa și locul în care s-a născut. Este de părere că se poate și în România, pentru că “nicăieri nu este mai frumos decât acasă”.

“Am amintiri foarte frumoase și aș umple o carte cu ele. Țin minte că în prima zi, deși eu știam că prietenii mei sunt la munte, la ora 07:00 erau în fața cafenelei și au stat pe tot parcursul zilei lângă mine, asta m-a impresionat foarte tare.”

5 to go este despre oameni, și le mulțumim cu fiecare ocazie tuturor celor care ne-au susținut și ne susțin în continuare, clienți, francizori și parteneri.

Smile, there’s coffee !

În prezent, 5 To Go este cel mai mare lanț de cafenele din România, fiind întâlnit în București, dar și în alte orașe precum Iași, Constanța, Cluj, Ploiești, Pitești, Craiova, Câmpina, Târgovişte, Brăila și este totodată cea mai accesată franciză de pe teritoriul țării.
Telefon: 0722 181 350
E-mail: bianca@fivetogo.ro
Bd. Hristo Botev, nr 1
Sector 3, Bucureşti