Publicat 2017-06-20 10:52:00
Raluca Marinescu
Află povestea antreprenorului care stă în spatele locației 5 to go
marinescu
Despre Raluca Marinescu

Raluca Marinescu are 35 ani și timp de 10 ani a lucrat în piața farmaceutică, inițial ca farmacist, apoi ca reprezentant medical, ulterior coordonând 15 farmacii în cadrul unuia din cele mai mari lanțuri farma din România.

Din dorința de a deveni antreprenor și de a dezvolta un business doar al său în care să se regăsească, a decis să achiziționeze o franciză 5 to go.

Întotdeauna am tânjit după cafenelele mici și cochete când am călătorit în afara țării, iar când am descoperit 5 to go și am aflat că este franciză românească, am decis pe loc că acesta va fi business-ul meu.” Raluca Marinescu, francizat 5 to go.

Deoarece știa că va deschide mai multe locații, Raluca și-a ales și un partener în acest business, a căutat din oamenii cu care a mai interacționat în cafenele și a încercat să îi coopteze în echipa sa, iar așa a pornit la drum.

“Am deschis prima locație atunci când existau doar 10 cafenele 5 to go în București și am crescut alături de ceilalți francizați business-ul, trecând prin tot felul de încercări legate de echipă și dorind să oferim produse și servicii cât mai bune clienților. Ținând cont că locațiile noastre sunt în apropierea școlilor și a unor office building-uri, feedback-ul pozitiv al celor care ne vizitează apare zilnic, iar pe mine mă impresionează cel al copilașilor, care din punctul meu de vedere, sunt greu de mulțumit. Ei  vin și ne spun că avem cel mai bun fresh sau sandwich pe care l-au consumat, dar și adulții ne povestesc cât de greu le-a fost fără cafeaua noastră în weekend.”

Raluca a ales să dezvolte un business în România, deoarece după cum spune ea, este îndrăgostită de țară sa și mândră de antreprenorii români, care știu să transforme ideea în bani, nu doar în vis.

5 to go este despre oameni și le mulțumim cu fiecare ocazie tuturor celor care ne-au susținut și ne susțin în continuare, clienți, francizori și parteneri.

Smile, there is coffee !

Concluzie