Bianca-Ioana Sperchez are 25 ani, a terminat facultate de limbi străine şi înainte de a achiziţiona o franciză 5 to go, a lucrat într-o multi-naţională. Despre antreprenoriat, Bianca spune că a avut întotdeauna întipărită în minte ideea că la un moment dat va avea propria afacere, care să-i permită să aibă o anumită independenţă şi să fie responsabilă de propriile decizii.

“Probabil părinţii mei, care sunt la rândul lor antreprenori, alături de toate valorile frumoase pe care mi le-au insuflat, mi-au transmis şi dorinţa aceasta de a reuşi prin forţe proprii.
Acum câţiva ani, făceam parte din categoria celor care îşi doreau să plece din ţară, fie la studiu, fie să-şi construiască o cariera în altă parte, însă după câteva schimburi de experienţă şi un internship în afara ţării, am ajuns la concluzia că şi noi, românii, putem face lucruri foarte frumoase la noi acasă.” Bianca-Ioana Sperchez, francizat 5 to go.

Asta îşi doreşte Bianca să-şi dovedescă ei în primul rând, iar apoi celorlalţi: că se poate şi în România şi că avem o ţară frumoasă pe care trebuie să o valorificăm într-un fel sau altul.

“Brandul 5 to go m-a cucerit din prima clipă, prin tot ce înseamnă: pentru că este brand românesc, pentru că produsele au un preţ fix, pentru că business-ul se bucură de un concept inovativ care prinde din ce în ce mai bine şi pentru că oferă o calitate a produselor şi a serviciilor extraordinar de bună la acest preţ.” Bianca-Ioana Sperchez, francizat 5 to go.

În momentul în care a început să se intereseze mai mult de modalitatea de francizare, Bianca a considerat că 5 to go a fost creat în primul rând din pasiune, din dorinţa de a oferi calitate, iar lucrurile acestea i-au dat curajul de care avea nevoie pentru a merge mai departe pe acest drum.

Bianca este de părere că această colaborare cu 5 to go a făcut-o în primul rând mai curajoasă, mai dornică de a învăţa lucruri noi despre tot ceea ce presupune un business HoReCa, de la relaţia cu clientul până la promovare.
Totodată, cafeneaua 5 to go i-a permis Biancăi să aibă o activitate pe care să o facă cu şi din pasiune.

“Cele mai frumoase amintiri sunt legate de familie şi prieteni, de bucuria pe care am simţit-o când au călcat pentru prima oară în cafenea şi am avut plăcerea de a-i servi personal. Însă, mereu am parte de momente frumoase legate de oamenii care intră în cafenea şi care continuă să revină încântaţi de fiecare dată, atât pentru o cafea bună, cât şi pentru noi, pentru starea bună de spirit pe care le-o insuflăm mereu.” Bianca-Ioana Sperchez, francizat 5 to go.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *