Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

După o lungă perioadă petrecută în zona corporate, Ioana Oloro a decis că trebuie să întreprindă ceva care să îi aducă mai multă satisfacție personală și care să îi asigure controlul asupra resurselor financiare și asupra propriului timp.

“Ce poate fi mai plin de satisfacție decât să le faci oamenilor dimineața mai bună cu un zâmbet și cu o cafea proaspătă? Așa că am decis să pornesc în căutarea unui brand în care să cred, care să fie românesc și cu care să am și ceva în comun. Așa am descoperit 5 to go.” Ioana Oloro, francizat 5 to go Piața Muncii.

Ioana a ales România din convingerea că este o țară care are nevoie de brand-uri și afaceri autentice care să contribuie atât la dezvoltarea socială, cât și la cea economică. Deși experiența profesională a Ioanei a fost dobândită în urma unei lungi cariere în zona corporate, a descoperit că a fi antreprenor nu înseamnă doar a manageria un departament constitituit ca un SRL.

“În 5 to go lucrurile stau foarte diferit. Există acest sentiment de apartenență, simți că faci parte dintr-o echipă unde toți avem aceleași obiective. Există suport în orice desfășori, totul este centrat pe soluții, iar asta face lucrurile foarte simple pentru noi, francizații.” Ioana Oloro, francizat 5 to go Piața Muncii.

Pentru Ioana, alegerea francizei 5 to go a însemnat dezvoltarea unei noi perspective economice. Deși îi lipsea experiența specifică domeniului, aceasta a pornit încrezătoare, focusându-se mereu pe avantajele pe care alegerea brand-ului i le-a oferit și cu siguranța că “5 to este o școală de business”. Astfel, aceasta a descoperit că experiența unei francize este mai facilă decât plan de afaceri individual pentru că știi că drumul a fost deja bătătorit și pornești într-o călătorie cu o parte din riscuri deja diminuate. Mai mult, pentru Ioana și pentru activitatea cafenelei apartenența la franciză înseamnă că “faci parte dintr-un plan integrat și că știi foarte clar ce obiective ai în activitatea ta și cum le poți atinge.”

Ioana crede că fiecare client și fiecare moment din viața cafenelei este unic. Cele mai frumoase amintiri ale ei nu sunt legate de evenimente inedite ci mai curând de satisfacția pe care o are atunci când clienții includ oprirerea la cafenea în rutina lor zilnică. “Cea mai importantă acțiune de marketing este experiența pe care i-o oferi clientului. Experiența înseamnă în primul rând să reușești să-i îndeplinești așteptările, fie că e vorba de calitatea produselor, de interacțiunea cu cel care îl servește sau de alte produse sau servicii pe care le oferi.” Ioana Oloro, francizat 5 to go Piața Muncii.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *