Lucian Ștefan și Gianina Constantinescu, au ambii 47 ani și sunt printre primii francizați 5 to go, deținând deja 3 locații, cunoscute de către sutele de clienți fideli drept 5 to go Kogălniceanu, 5 to go Rond Kogălniceanu și 5 to go Zepter.

Lucian și Gianina provin profesional din zona de Retail, având înainte de a achiziționa franciza 5 to go două magazine. Primul a fost deschis în anul 1997 și cel de-al doilea în 1999,  însă cu timpul nu au mai putut face față concurenței, pe scurt, un mare lanț de magazine cu branding puternic la nivel național.

În momentul în care au început acest nou business, coffee shop 5 to go, cunoșteau deja din tainele vânzărilor, din secretele interacțiunii cu clientul și poate cel mai important, cunoșteau din propria experiență importanța brand-ului în orice ecuație de business de succes.

“După o activitate de peste 20 ani în zona de retail, am considerat că este momentul unei schimbări în viața noastră profesională și acceptarea unei noi provocări în cariera noastră de antreprenori.” Afirmă Lucian Stefan, francizat 5 to go

Modelul de business 5 to go i-a atras încă de la început, dat fiind faptul că activau tangețial cu mediul de afaceri și ambii cunoșteau foarte bine beneficiile unei francize, atât din punct de vedere administrativ cât și al imaginii și comunicării.

Provocarea despre care vorbește Lucian mai sus “s-a îmbinat în modul cel mai fericit cu cunoașterea conceptului <5 to go>. Acest concept ne-a cucerit încă de la început, fiind 100% brand românesc, iar ideea de coffee shop cu preț fix este o idee inovatoare pe piața românească.”  Gianina Constantinescu, francizat 5 to go.

Având tot sprijinul echipei coordonate de Radu Savopol și Lucian Bădilă, Gianina și Lucian au deschis prima locație în Septembrie 2016 iar în prezent, după ceva mai mult de un an de la semnarea primului contract 5 to go, dețin în administrare 3 locații.

Programul celor doi este unul foarte organizat, fiind un exemplu de devotament în ceea ce inseamnă antreprenoriat și management. Cei doi sunt prezenți în fiecare zi în toate cele 3 locații, împărțind cele 10-12 ore de lucru, astfel în cât să ia contact cu clienții din diverse zone ale capitalei și să interacționeze cu întreg personalul implicat în buna funcționare a cafenelelor pe care Lucian și Gianina le dețin.  

“Cel mai frumos lucru care ni se întâmplă zi de zi, este acela că oamenii revin la 5 to go, se întâlnesc la 5 to go și vorbesc despre 5 to go ca locul care le face zilele mai frumoase, iar noi consideram echipa cu care lucrăm ca fiind parte din familie, lucru ce ne conferă împrejurarea necesară pentru a ne implica în acest business 12 ore pe zi iar la sfârșit să zâmbim.” Lucian Stefan & Gianina Constatinescu, francizați 5 to go

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *