Florin Buzan – ne mărturisește ce impact a avut asupra lui colaborarea cu 5 to go și cât de mult l-a ajutat în parcursul sau. Totodată, ne spune despre micile bucurii ale antreprenoriatului și despre ceea ce-l face să zâmbească în fiecare zi.

Ideea de antreprenor nu-i era străină în momentul în care s-a decis să înceapă propriul business. Florin activează în industria frumuseții de mai bine de 10 ani. Are propriul salon, ceea ce l-a pregătit pentru provocările ce pot apărea, dar și pentru satisfacția în muncă: „A fost ușor pentru mine să mă adaptez în genul acesta de afacere și asta pentru că pur și simplu îmi plac oamenii.”

Florin ne-a mărturisit că ideea de a reprezenta un brand românesc l-a entuziasmat încă de la început. Totodată, l-a bucurat să descopere că rezonează cu fondatorii și cu ceilalți membrii ai echipei:  „România are oameni geniali și muncitori care luptă pentru ideile pe care le au și vin mereu cu ceva nou, iar energia asta îți dă o stare de bine care te ține mereu entuziasmat și dinamic.”

În viziunea lui Florin, “5 to go” este un concept simplu, însă tot pe atât de complex: „Cafea găsești oriunde în ziua de astăzi, însă diferența este dată nu numai de calitatea produselor, ci de întreaga experiență pe care o găsești într-o locație „5 to go”.

 Ceea ce l-a bucurat în mod special a fost că trainingul este bine organizat, oferind o atenție sporită la detalii. Acest lucru i-a permis să-și creeze o echipă de încredere, alături de care să-și formeze afacerea:  „Cel mai plăcut este totuși să realizezi că echipa pe care ai format-o este alcătuită din oameni pentru care munca a devenit o plăcere. Dacă interesul pentru omul din față este real, acest lucru se simte, iar acesta poate deveni mai mult decât un client.”

Colaborarea cu 5 to go i-a confirmat că și în România există concepte foarte bune, la care poți munci atât pentru stabilitatea ta ca și antreprenor, cât și pentru recunoașterea companiei chiar la nivel internațional. Un aspect important pentru Florin a fost să fie înconjurat de oameni cu viziuni mărețe și energie pozitivă.  „Sunt extrem de mulțumit că am intrat în acest proiect și recunoscător pentru ajutorul pe care l-am primit din partea echipei 5 to go.”

Pentru Florin, cea mai frumoasă amintire este reprezentată de fiecare moment când clienții trec pragul cafenelei 5 to go. Totodată, faptul că le poți face ziua mai frumoasă cu energia pozitivă pe care o găsești în toate locațiile 5 to go. Cea mai mare surpriză pentru el a fost la aniversarea de un an, când s-a bucurat în mod deosebit de ceea ce a realizat:  „Am simțit bucuria clienților ca fiind una autentică, iar energia și urările din partea lor a fost modul perfect de a încheia primul an din această frumoasă călătorie numită „5 to go”.”

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *