5 to go Coffee University

A 5 to go-nál hisszük, hogy az ember megszenteli a helyet, és minden Coffee Master 5 to go szenvedélye bizonyítja ezt számunkra
minden nap.

Miért szeretjük a 5 to go kávét?

100% olasz ESPRESSZÓ

Aroma

Mondhatnánk, mert...
Intenzív, testes és krémes aromájú, egyedi és kiegyensúlyozott keverékből álló, kifejezetten nekünk készült kávé.

Íz

Vagy akár azért is, mert...
A 5 to go espresszó alacsony savtartalma révén tartós csokoládé ízzel, valamint gabonaszemek és fűszerek ízével gazdagodik.

Keverék

Vagy mert...
Ez egy intenzíven kidolgozott keverék, amely a brazíliai cerrado arabica és a kolumbiai magaslati területek legkiválóbb fajtáinak aromás keveréke, valamint az Indiából és Kongóból származó Robusta fajták mellett.

szenvedély

Mindezt, de azért is, mert...
Minden 5 to go kávé mögött szenvedély és elszántság áll.

Mondjunk egy kicsit arról, hogy 5-re menj a Coffee University-re

5, hogy menjen Coffee University vagy a hely, ahol fejlesztjük Coffee Masters.

2021 végén abból a vágyból, hogy Románia egyik legjobban teljesítő képzési központja legyen, megszületett az 5 to go Coffee University. Itt egy városi kialakítású teret építettünk, amely ötvözi az 5 to go márkaelemeit és a barátságos környezetet, amely alkalmas a következő mesterek képzésére a bár mögött.

Az italkészítés alapjául szolgáló szokásos szabályokon túl a baristák megismerik az 5 to go élményt, amelyet minden vendégünknek megígérünk, aki belép az ajtónkon. A kötény tartásától a hozzáálláson és a mosolyon át a képzés azon tulajdonságok teljes skáláját fedi le, amelyekből végül egy igazi kávémester lesz.

Hogyan ismeri fel a

Kávémester

A szuperhős Kávémester ambiciózus, imádja a kávét, és annyi energiája van, hogy még a hétfő is fél tőle.
A kávézóban a reggeli első órától jelenlévő szuperhős 5 to go a legborúsabb napokat is megmenti, és mindig van egy mosoly a kötényzsebében, hogy kölcsönadhassa.

Az önmagunk felülmúlása prioritás, ezért érünk el teljesítményt!

Miért az 5-ös kávéakadémia? Mert különösen érdekel minket a Kávémester és a vendég közötti érzelmi kapcsolat. Az 5 to go Coffee University-n nemcsak fejlett kávéfőzési technikákat tanítunk, hanem gondoskodunk arról, hogy diákjaink megértsék az empátia és a vendégeinkkel való hiteles kommunikáció fontosságát. Minden csésze kávé egy lehetőség a meleg és kielégítő élmény megteremtésére.

Függetlenül attól, hogy most kezdi, vagy már van tapasztalata a területen, az 5 to go Coffee University-n megtalálja a szükséges erőforrásokat és támogatást céljai eléréséhez.

Hiszünk abban, hogy igazi kávémesternek lenni többet jelent, mint egy kávéfőző. Átfogó képzési programjainkkal a legfinomabb kávék elkészítéséhez szükséges technikai készségeket és ismereteket biztosítjuk diákjainknak, de érzelmi eszközöket is biztosítunk a vásárlókkal való hiteles és empatikus kapcsolatteremtéshez.

Így felkészítjük a jövőbeni Coffee Mastereket arra, hogy függetlenek és magabiztosak legyenek, minden támogatást megadva nekik, hogy kiépítsék saját útjukat a vendéglátóiparban.