Koncepció

Az üzleti lehetőségek folyamatos feltárása lévén, különböző fogyasztói profilú városrészekben és városokban valósítottuk meg a 5 to go koncepciót az alapkoncepció megtartása mellett, amely 2015 óta több millió vendég szívét hódította meg.

Rólunk

5 to go - VÁLLALKOZÁS SZÜLETETT ÉS BÜSZKÉN NŐTT FEL ROMÁNIÁBAN.

ALKOTÓK

1. Mi vagyunk a sikertörténetek alkotói.
Akik hisznek a helyi vállalkozókban és támogatják a bennük rejlő lehetőségeket az út elején.

EMBEREK

2. Mi vagyunk az emberek kávéval a kezünkben és mosollyal az arcunkon.
Azok, akik szeretik az egyszerűséget és a vásárlói élmény érdekében készült koncepciókat.

BÁTRAK

3. Mi vagyunk a bátrak, akik a legambiciózusabb és leginnovatívabb tervekben bízunk.
Azok, akik kiléptek a konvenciók mögül és egy új koncepciót hoztak létre a román piacon.

Szivárvány

4. Mi vagyunk a borús napokon a szivárvány és a barátok, akikkel együtt ünnepelheti a sikert.
Akik minden sarkon, minden városban ott vannak.

ÍRÓK

5. Több száz román vállalkozó történetének írói vagyunk.
Azok, akik ott vannak, hogy irányítsák az Ön első lépéseit a vállalkozói világban.

A Coffee Spot by 5 to go egy 2017-ben kidolgozott koncepció, amely a kis kereskedelmi területek kihasználásának ötletéből fakadt. A Kávépont koncepciót moduláris sziget vagy 10 négyzetméternél kisebb terek formájában tervezték. A modern elemek és városi hatások tervezési szinten tartása.

Ez a 5 to go márka jellegzetes, leggyakrabban használt koncepciója, a meglévő helyek 80%-a ez alapján lett kialakítva. A terek közepes méretűek, 10 m2- 40 m2 közöttiek, kialakításuk modern, városi és skandináv hatású.

A Coffee Corner by 5 to go egy 2019-ben kidolgozott koncepció, amely a shop in shop ötletén alapul, és abból a vágyból fakadt, hogy olyan márkákkal alakítsanak ki partnerségeket és társulásokat, amelyek ugyanolyan erős értékeken és elveken alapulnak.

Az 5 to go PLUS egy 2018 végén kidolgozott koncepció, amely a nagyobb terekre vonatkozik, 50 m² és 100 m² közötti felületekkel, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára kialakított ülőhelyek kialakítását.

Azokra a pillanatokra, amikor otthon szeretné élvezni a 5 to go élményt, kifejlesztettük a 5 to go home sorozatot. Az olyan termékeket, mint a kapszulák és az Ibrik kávé, kifejezetten a nyugodt reggelekre és az otthoni pihenés pillanataira tervezve.

KÉSZEN ÁLL AZ IVÁSRA

A kávé autentikus íze iránti szenvedélyből megalkottuk a #READYTODRINK-et – a hideg kávé ideális választékát, hogy a rohanós napok ne teljenek el intenzív aromák nélkül.