Iuliana Avram și Alex Porumboiu, cei doi francizați din Focșani, au plecat împreună pe drumul antreprenoriatului și nu au mai privit înapoi. Cei doi dețin de 4 luni cafeneaua 5 to go din Focșani, urmând să deschidă o nouă locație la Brico Depot.

Pentru ei, a fi antreprenor înseamnă: „A avea curajul de a pune în practică o idee, o dorință și de a avea puterea să faci față dificultăților, asumându-ți riscurile.” Așa că, împreună și-au dorit să deschidă propriul business, și-au făcut curaj să afle mai multe despre sistemul de franciză 5 to go și și-au asumat toate riscurile, făcând față cu brio tuturor dificultăților care au apărut pe parcurs.

Iuliana și Alex au fost foarte atrași de ideea unui brand 100% românesc. Visul lor a fost de la început să-și deschidă o afacere românească pe care să o dezvolte împreună: „România este țara unde ne-am născut și ne-am format ca oameni. Simțim un spirit colectiv și din ce în ce mai bine conturat și dacă printr-un minim efort putem dezvolta asta în țara noastră, de ce nu?”.

Un alt motiv ce i-a determinat să aleagă 5 to go au fost conceptele de fixed price și de „to go”, care nu sunt atât de întâlnite pe piața din România. Cei doi au apreciat creativitatea și flexibilitatea brandului, de la design-ul produselor, la adăugarea unei noi game, „Plus”. Totodată, au fost impresionați de părereile oamenilor din jurul lor, încurajându-i în această direcție.

Colaborarea cu 5 to go i-a determinat să-și dorească și să învețe din ce în ce mai mult în fiecare zi, spun ei: „Echipa 5 to go ne-a învățat ce avem de făcut de la cel mai mic detaliu, sunt oameni plini de viață și dorință de dezvoltare, oameni veseli și responsabili. Iar pentru asta nu le putem decât mulțumi și demonstra că suntem demni să ducem conceptul mai departe.”

Încă din ziua deschiderii, când și-au întâmpinat clienții cu zâmbete și cafea proaspătă, au știut că acesta va rămâne un moment memorabil în cariera lor. Momentul în care și-au îndeplinit visul. În fiecare zi apreciază momentele cu clienții și se bucură când reușesc să le împărtășească din energia și entuziasmul lor.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *