După o carieră corporate de peste 15 ani, în mai multe multinaționale, Laura a considerat că a venit momentul să facă o schimbare în viață sa profesională. Astfel, a început o nouă etapă în carieră, cea de antreprenor local.

Laura consideră că România este țara în care trebuie să facă performanță și crede cu tărie că se poate și aici și că mulți oameni pot reuși în domeniul antreprenorial, fiind după cum spune ea, mândră că se poate alătura lor prin acest proiect pe care l-a demarat împreună cu ceilalți antreprenori care fac parte din lanțul 5 to go.

A ales să își înceapă drumul antreprenorial cu 5 to go citind într-o dimineață presa alături de o cească de cafea și descoperind conceptul lanțului de cafenele <to go> ce vinde orice produs cu 5 lei.  Ideea i s-a părut strălucită!

“Am mai căutat câteva informații apoi a mai durat ceva timp până când am luat legătura cu echipa 5 to go. După o perioadă ne-am întâlnit, premizele de business nu erau cele mai favorabile însă când au venit Radu și Lucian să vadă spațiul pe care l-am găsit, lucrurile s-au schimbat. În concluzie, eu am ales 5  to go pentru că mi-a plăcut conceptul, pentru că îmi plăcea cafeaua și pentru că voiam să fac ceva ce nu mai făcuse nimeni în orașul meu .” Laura Poenaru, Francizat 5 to go Craiova.

Locația a fost deschisă în plină iarnă, în luna Decembrie iar afară erau -6 grade. Emoțiile nu au încetat să apară fiind o perioadă mai puțin prielnică comerțului stradal. Cu totate acestea, Laura avea încredere că o să fie bine, “pur și simplu știam” spune ea, iar acest lucru nu a întârziat să se concretizeze. Acum 5 to go Craiova este un business local de succes, iar Laura este mereu prezentă în cafenea și se implică în toate aspectele de gestionare a business-ului, atât economic și administrativ, cât și din punct de vedere al imaginii pe plan local și al colaborarilor cu diverse organizații din Craiova.

Întrebând-o despre cele mai frumoase amintiri legate de 5 to go, Laura ne-a răspuns că sunt foarte multe, începând cu seara precedentă deschiderii, însă, cu toate acestea, una dintre cele mai frumoase amintiri s-a înfăptuit “când grupul de copii de la Colegiul Național Carol au întrat în cafeanea într-o zi geroasă și au umplut spațiul cu zâmbetele și tinerețea lor. Îmi sunt tare dragi, le știu și acum numele, Ioana, Sorina, Daria, Elena, Chiara, Arina, Adnana…și nu numai ei, toți îmi sunt tare dragi. Sunt copii foarte inteligenți care vor schimba multe în societatea noastră.” declară Laura.

5 to go este despre oameni și le mulțumim cu fiecare ocazie tuturor celor care ne-au susținut și ne susțin în continuare: clienți, francizați și parteneri.

Smile, there is coffee !

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *