Mihai Gordon, francizat 5 to go Crângași, își amintește, după aproape 2 ani de la deschiderea cafenelei, că decizia de a deveni antreprenor a apărut sub forma unei dorințe de a evolua profesional și personal dar și de a-și gestiona veniturile în mod direct.

Deși activase în domenii din cele mai diverse până atunci, Mihai a simțit că nu aceea era direcția în care visul lui avea să se împlinească. A prospectat piața și așa a ales 5 to go.

Dorind să fie independent atât financiar cât și profesional, dar și cu convingerea că România este un loc în care lipsește doar inițiativa și un plan bine pus la punct, Mihai și-a dorit să dezvolte un brand nou, 100% românesc, unde calitatea serviciilor și a produselor să fie o prioritate.

“Am ales 5 to go pentru că este un brand cu potențial, cu produse calitative și cu prețuri pentru toate buzunarele, dar cred că ceea ce m-a determinat să vreau să fiu parte din povestea aceasta s-ar traduce prin siguranță. Am crezut și mi se confirmă în fiecare zi că oamenii apreciază business-urile autentice.”spune Mihai, francizat 5 to go Crângași.

Mai mult, pentru acesta, business-ul 5 to go a reprezentat ceea ce chiar el numește “luminița de la capătul tunelului” pentru că odată cu dezvoltarea business-ului, Mihai a ajuns să cunoască oameni noi, de calitate și să dezvolte o reală comunitate în jurul cafenelei sale. Preocupat în totalitatea în activitatea cafenelei sale, acesta a descoperit că, dincolo de responsabilitatea profesională, conceptul 5 to go a stat și la baza dezvoltării sale personale.

“5 to go a avut un impact deosebit asupra mea, mi-a sculptat concepțiile, mi-a lărgit orizonturile și m-a făcut să am o perspectivă mult mai concretă asupra vieții mele și a planurilor de viitor.”

De când face parte din povestea 5 to go, Mihai și-a descoperit pasiunea pentru cafea și pentru interacțiunea cu oamenii. Clienții care îi trec zi de zi  pragul și cărora reușește să le facă diminețile mai frumoase și mai ușoare sunt motivația lui principală. Deși a lucrat și în trecut cu și printre oameni, acesta spune că ceea ce îi place cel mai mult în acest domeniu de activitate este familiaritatea din relația cu clienții; o relație pe care o descrie cu bucurie și care l-a motivat încă de la început.

Cafeneaua din Crângași a devenit locul în care s-au legat prietenii și în care a început cu adevărat experiența de antreprenor. Mihai își amintește chiar și acum, plin de emoție, prima zi în care a deschis cafeneaua. “Retrăiesc cu plăcere nerăbdarea și entuziasmul care țâșnea din mine. Aveam senzația că visez cu ochii deschiși. ” Mihai Gordon, francizat 5 to go Crângași.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *