Paul Banu, unul dintre antreprenorii 5 to go, ne povestește despre parcursul lui ca francizat și despre ceea ce l-a motivat să pornească pe acest drum.

Paul a ales să fie antreprenor, deoarece și-a dorit întotdeauna să aibă o afacere proprie. Pentru el, 5 to go a reprezentat o oportunitate de a-și îndeplini aceasta dorință, așa că a ales să facă parte din echipa noastră.

Întrebat ce l-a determinat să-și dezvolte businessul în România, răspunsul sau a fost: „Pentru că aici m-am născut, aici am crescut, și tot aici m-am dezvoltat, moral simt că datorez ceva acestei țări frumoase!”

Viziunea 5 to go l-a atras de la bun început. Printre conceptele dezvoltate de 5 to go se numără cel de fixed price și cel de coffee to go. Totodată, acesta s-a regăsit printre ideile celor din echipă și prin metodele lor de promovare a brandului: „Înainte de a mă decide să intru în familia 5 to go m-am documentat despre oamenii din spatele lanțului de cafenele 5 to go , și am descoperit că sunt niște oameni de succes și totodată ideile lor coincid cu ale mele.”

Din punct de vedere al colaborării noastre, Paul simte că a devenit un om mai responsabil de când și-a deschis propria cafenea. Un factor important care a contribuit la dezvoltarea să a constat în organizarea timpului și a programului. Chiar dacă lucrează alături de noi de mai puțin de un an, Paul consdieră că a reușit să se maturizeze și să evolueze alături de 5 to go: „Într-un timp scurt de un an de zile de când eu colaborez cu 5 to go , am reușit să mă maturizez nu doar pe plan profesional cât și pe cel personal.”

Clienții vin și pleacă, însă amintirile alături de ei rămân și te bucură întotdeauna. Chiar dacă i-a fost greu să aleagă, Paul ne-a împărtășit una dintre cele mai dragi amintiri ale sale: „Am rămas plăcut surprins când un grup de copii care frecventează cafeneaua zilnic , au venit în locație entuziasmați prezentându-mi ziarul clasei 5c, răsfoind ziarul , m-am regăsit printre rândurile lui la rubrica divertisment . De specificat că sponsorul ziarului era compania 5 to go , ei având emblema companiei ca și sponsor.”

Astfel, Paul consideră că s-a dezvoltat alături de 5 to go în ultimul an și este nerăbdător să trăiască și mai multe clipe frumoase alături de clienți, dar și alături de echipă.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *