Sara Enache- 5 to go Pache Protopopescu 21, București.

Sara Enache, în vârstă de 25 de ani, este make-up artist și spune ea că și-a dorit dintotdeauna să dețină o locație mică și cochetă, în care să își întâmpine clientele cu cafea de calitate și cu un desert bun. Trecând deja prin prima experiență similară, și anume deschiderea primului său studio de machiaj, cunoștea deja ce presupune un business bazat pe interacțiunea cu clientul.

“Oportunitatea de a avea în jurul meu exemple de oameni creativi și prietenoși ca Radu și Lucian, mi-a dat curajul de a mă avânta și de a îmbina pasiunea pentru machiaj cu plăcerea de a-mi savura cafeaua într-un loc care să mă reprezinte.” Sara Enache – francizat 5 to go Pache Protopopescu 21.

Sara a ales să devină antreprenor din mai multe motive. Primul ar fi faptul că poate alege strategiile potrivite de promovare ale business-ului său, iar asta o ajută să își poată exprima creativitatea. Pe de altă parte, un alt aspect care a încântat-o este acela că un business propriu îi oferă libertatea de a-și organiza programul așa cum dorește la locul de muncă.

S-a hotărât să își asume rolul de antreprenor român pentru că “Îmi doresc să mă dezvolt pe plan profesional în țara natală. Consider că este suficient să îți dorești, locul sau țara nefiind un pilon relevant. În plus, sunt o iubitoare de cafea și faptul că îi cunoșteam pe Radu și pe Lucian, m-a facut să îmi doresc foarte mult să intru în familia 5 to go și să  fac cât mai cunoscut brandul împreună cu ei.” Sara Enache -francizat 5 to go Pache Protopopescu 21. 

Colaborarea cu 5 to go  a avut un impact pozitiv, ne spune Sara. Ea mai deținea un business și astfel unindu-le, a creat un concept nou, coffee shop & make-up studio concept place. Acest model de lifestyle business a fost îmbrățișat cu succes de către clienții Sarei.

 “Cea mai frumoasă experiență cu locația mea mi s-a părut aceea când am fost felicitată de către cliente pentru ideea de a îmbina cele două activități, starea pozitivă pe care mi-au transmis-o și încrederea de a merge mai departe.”, afirmă Sara. 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *