Helló!

Ismerje meg a 5 to go történetét - egy vállalkozás, amely Romániában született és büszkén nőtt fel.

More coffee, less bucks

Rólunk

100% ROMÁN MÁRKA

Kreativitás

Szólásszabadság.

Az alkotószellemért és azért, mert odafigyelünk a részletekre.

Átláthatóság

Átláthatóság és kölcsönös bizalom.

Mert az átláthatóság a #5togo márka szinonimája.

Vezetés

Út az ötödik hatalomhoz.

Mert együtt ötször jobb munkát végzünk.

szenvedély

Szenvedély és elhivatottság.

Mert akárcsak te, mi is szenvedélyesen szeretjük az első helyet.

az élmény

LOVE BRAND.

Élményeket teremtünk és minden nap arra törekszünk, hogy egyre jobbak legyünk. Autentikus kávét és történeteket szolgálunk fel, mindemellett pedig folyamatosan fejlődünk, hogy a hozzánk érkező vendégek otthonosan érezzék magukat nálunk.

Fivetogo

frissen pörkölt kávé.

A kávé a fő attrakció minden 5 to go kávézóban. A brazil Cerradoból származó arabica kiegyensúlyozott találkozása Kolumbia fennsíkjainak legkiválóbb fajtáival, krémes ízzel, amelyet a citrusfélék, a csokoládé és a keksz finom jegyei hangsúlyoznak.

Kávé
Forró italok
A tökéletes keverék: kortyolgatva a sikert
Egyedülálló, intenzív és testes keverék, kifejezetten a 5 to go kávézólánc számára készült.

miért vagyunk egyediek?

mindent a poharakról

A poharak elegáns és szemet gyönyörködtető stílusa röviddel megjelenésük után ikonikussá váltak és azóta is a márka nagyköveteként működnek. A híres karaktereket, akiket ma a márkánk poharain találunk: Miss Latte, Mr. Cappuccino vagy Mr. Big, az 50-es évek „pop-art” mozgalma ihlette és Radu Savopol keltette életre.
FOGALMAK

Koncepció 1.0

A 5 to go kávézók sorozatának első koncepciója többet jelent, mint egy barátságos teret a kávé szerelmeseinek. A kávézó 1.0 modern esztétikus kialakítású, a fa elemeket ipari díszítéssel ötvözi. A meleg és élénk színek különösen kiemelik a márkára jellemző zöld árnyalatot.

A város nyüzsgő sarkaiban és nyüzsgő negyedeiben található 1.0 kávézó viszonylag kis méretével tűnik ki. Ezeket a kompakt, de hatékony tereket gondosan úgy tervezték, hogy megfeleljenek azoknak az életstílusának, akik számára a kávézás útközben történik. A skandináv dizájn által ihletett 1.0 koncepció az egyszerűségen és a funkcionalitáson alapul.

FOGALMAK

Koncepció 2.0

A kávézó 2.0 a modern, elegáns esztétika újraértelmezését hozza magával, a kis és közepes méreteken keresztül a magával ragadó elemeket ötvözi, meghitt és barátságos légkört teremtenek a vendégek számára. Minden ilyen kialakítású kávézóban megtalálja a harmóniát, a fa díszítőelemek és a melegséget, kényelmet sugárzó színes parkettafal között.

A belső térbe gondosan integrált fa elemek természetes és pihentető megjelenést kölcsönöznek. A márkát reprezentáló zöld és piros színek gondosan kiválasztottak, vonzó és emlékezetes vizuális élményt nyújtva.

A londoni stílus ihlette 2.0 koncepció olyan élénk színeket használ, mint a kárminvörös, a türkiz és a sárga, hogy életre keltse a kis tereket és még több színt adjon.

A 2.0 koncepció a minimalizmus kreatív újraértelmezése, amely a kis tereket szín- és energiarobbanássá alakítja.

FOGALMAK

Koncepció 3.0

A 5 to go kávézók 3.0 koncepciója olyan élénk színeket ölel fel, mint a piros, türkiz, lila és sárga, dizájnjuk eleganciát sugároz, miközben a felismerhető 5 to go márkaelemeket is megtartja.

2023-tól a 3.0 koncepció a csúcsminőségű tervezés felé orientált élményt kínálja. Elegáns és kényelmes bútorok egészítik ki a hívogató dekorációt, míg a pihentető zene és a finom illatok felerősítik a kellemes hangulatot.

Merész és innovatív megközelítésével a 3.0 kávézók egyedülálló élményt jelentenek mind nekünk, mind vendégeinknek.

manifesztum

Értékeink azok, amelyek nap mint nap tükröződnek szolgáltatásaink minőségében, és amelyek 2015 óta írják a 5 to go sikertörténetet:

Ambició

Forradalmasítjuk a "to go" iparágat az 5 alap élményen keresztül: megfizethető ár, közelség, gyorsaság, állandó minőség, egyszerűség.

Következetesség

Következetességünkkel és szilárd hírnevünkkel tűnünk ki 2015 óta. Hűek maradtunk az eredeti koncepcióhoz egy franchise-alapú üzleti modellben.

Hatékonyság

A hatékonyságra és a fenntartható növekedésre összpontosítunk kis helyiségekkel és alacsony bérleti díjakkal, így jó megtérülést érünk el a 5 to go partnerek számára.

Bátorság

Kreativitással és bátorsággal változtatjuk meg a játékot. Agilis vállalkozók vagyunk, akik mindig nyitottak a kísérletezésre és a tanulásra, és autonómok a döntéshozatalban. 

Személyiség

A 5 to go kávézók a franchise-tulajdonosok szemével örökítik meg az életet, és partnereink élményeinek és emlékeinek hiteles névjegykártyáivá válnak.

Íz

Minden termék kiváló minőségű alapanyagokból készül, mindig gondosan és a vendégek iránti felelősséggel válogatva.

Készenlét

A vendégek a legfontosabbak, és az idejük értékes. Az 5 to go kávézókban csökken a várakozási idő, hogy a lehető leggyorsabban élvezhessék az ételek minőségét.

Sokféleség

Hiszünk az erős keverékekben, és a legváltozatosabb termékválasztékot választjuk.

szakmaiság

Minden felkészülés mögött egy képzett barista áll, aki a minőségi szakmai képzésben részesül.

Ambíció

A legjobbak akarunk lenni, és minden nap a határok feszegetéséről szól.