Publicat 2023-12-14 12:11:46
Victor Lăzărescu
Află povestea antreprenorului care stă în spatele locației 5 to go Matei Ambrozie
11
Victor Lăzărescu este convins că România este o țară frumoasă, care are nevoie de antreprenori pentru a se dezvolta. Pentru el, deschiderea unui business în București a fost o alegere naturală – este orașul în care s-a născut și în care există un potențial excelent pentru a reuși ca antreprenor.
Despre Victor Lăzărescu

Experiența anterioară în antreprenoriat, începând din 2012, după o perioadă de 10 ani petrecută ca angajat, și-a spus cuvântul în momentul în care Victor a decis să investească în deschiderea unei locații 5 to go. „Avantajele pe care le oferă franciza 5 to go sunt semnificative: un plan de business și o strategie bine puse la punct, apartenența la un brand puternic, training și cunoștințe avansate în domeniu, susținerea constantă din partea echipei de marketing pentru fidelizarea clienților, dar și a celei de suport, de la care primești sprijin oricând ai nevoie”, expune Victor argumentele care l-au convins.

Valori comune

Victor și-a dorit să facă parte din această franciză la scurt timp după ce a văzut primele locații deschise în oraș. A perceput noul concept ca unul tânăr, frumos și foarte potrivit pentru evoluția sa personală. După o perioadă de evaluare a obiectivelor și resurselor personale, în 2020 a decis să facă pasul și să aplice pentru intrarea în franciză.

„Am simțit nevoia de o schimbare pe plan personal și de business, considerând că alături de 5 to go mă pot dezvolta frumos și armonios”, spune el.

Provocarea începutului

Momentul deschiderii s-a dovedit destul de dificil, pentru că a coincis cu primele luni din pandemia de Covid 19, când nimeni nu știa ce avea să se întâmple și totul era sub semnul întrebării. Cu toate acestea, a mers înainte, hotărât să reușească în această nouă experiență.

„Începutul a fost foarte încărcat, deoarece am început în pandemie, dar, cu suportul lui Radu Savopol, al lui Lucian Bădilă și al întregii echipe, m-am simțit ca într-o familie – apreciat și dornic de evoluție, ceea ce am și reușit. Le mulțumesc tuturor pe această cale și pot spune că mi-au fost alături de fiecare dată.”

Cu zâmbetul pe buze

Deschiderea cafenelei a avut un impact pozitiv asupra zonei, locuitorii din proximitate primind cu bucurie noua locație. Întotdeauna este plăcut să știi că găsești o locație 5 to go chiar în drumul tău.

„Noi încercăm și sper că reușim să le facem ziua mai frumoasă prin vibe-ul nostru și o cafea bună”, spune Victor. „Avem parte de amintiri și interacțiuni plăcute mai tot timpul, dar cred că cel mai important este să îi facem pe clienții noștri să plece de la noi cu zâmbetul pe buze în fiecare zi.”

Concluzie
Acum, la trei ani de la deschidere, și după toate provocările pe care le-a depășit, Victor este convins că a luat decizia corectă pe toate planurile. „Sunt bucuros că fac parte din comunitatea de antreprenori 5 to go, o comunitate foarte frumoasă, în care ne sprijinim ori de câte ori este necesar și unde am legat chiar și prietenii.”