5 to go Coffee University

La 5 to go credem că omul sfințește locul, iar pasiunea fiecărui Coffee Master 5 to go ne demonstrează asta
în fiecare zi.

De ce iubim cafeaua 5 to go?

100% iTALIAN ESPRESSO

Aroma

Am putea spune pentru că ...
Este o cafea cu o aromă intensă, corpolentă și cremoasă, ce se costituie într-un blend unic și echilibrat, special conceput pentru noi.

Gust

Sau chiar pentru că ...
Un espresso 5 to go câștigă prin aciditatea scăzută, cu un gust persistent de ciocolată și cu accente de cereale și condimente.

Blend

Sau pentru că...
Este un blend la care s-a lucrat intens, fiind un amestec aromonios de Arabica din Cerrado, Brazilia și cele mai fine varietăți provenite din câmpiile înalte ale Columbiei, alături de soiuri de Robusta originare din India, dar și din Congo.

pasiune

Toate acestea, dar și pentru că ...
Fiecare cafea 5 to go are în spate pasiune și determinare.

Să îți povestim puțin despre 5 to go Coffee University

5 to go Coffee University sau locul unde dezvoltam Coffee Masters.

La finalul anului 2021, din dorința de a avea unul dintre cele mai performante centre de training din România, a luat naștere 5 to go Coffee University. Aici, am construit un spatiu cu un design urban, care îmbină elemente de brand reprezentative pentru 5 to go și un mediu prietenos, prielnic pentru instruirea următorilor maestrii din spatele barului.

Pe lângă regulile standard care stau la baza prepararii băuturilor, bariștii învață despre experiența 5 to go pe care o promitem tuturor oaspeților care ne calcă pragul. De la prinderea șorțului, până la atitudine și zambet, trainingul cuprinde o serie completă de atribuții care alcătuiesc în final un adevărat Coffee Master.

Cum recunoști un

Coffee master

Supereroul Coffee Master este ambițios, iubește cafeaua și are atât de multă energie încât și ziua de Luni se teme de el.
Prezent de la prima oră a dimineții în cafenea, supereroul 5 to go salvează până și cele mai mohorâte zile și are mereu în buzunarul șorțului un zâmbet pe care să ți-l împrumute.

Autodepăşirea este prioritară, de aceea obţinem performanţă!

De ce academia de cafea 5 to go? Pentru că ne preocupăm în mod deosebit de conexiunea emoțională dintre Coffee Master și oaspeti. La 5 to go Coffee University, nu doar că învățăm tehnici avansate de preparare a cafelei, ci ne asigurăm că studentii noștri înțeleg importanța empatiei și a comunicării autentice cu oaspeții noștri. Fiecare ceașcă de cafea este o oportunitate de a crea o experiență plină de căldură și satisfacție.

Indiferent dacă ești la început de drum sau ai deja experiență în domeniu, la 5 to go Coffee University vei găsi resursele și suportul necesare pentru a-ți atinge obiectivele.

Noi credem că a fi un adevărat Coffee Master înseamnă să fii mai mult decât un simplu preparator de cafea. Prin programele noastre cuprinzătoare de instruire, le oferim studenților noștri abilitățile tehnice și cunoștințele necesare pentru a pregăti cele mai delicioase cafele, dar și instrumentele emoționale pentru a interacționa cu clienții într-un mod autentic și empatic.

Astfel, ii pregătim pe viitorii Coffee Masters să fie independenți și încrezători, oferindu-le tot suportul de care au nevoie pentru a-și construi propriul drum în industria ospitalitatii.