În prezent, 5 to go este cel mai mare lanț de cafenele din România, fiind întâlnit în București, dar și în alte orașe precum Iași, Constanța, Cluj, Ploiești, Pitești, Craiova, Brăila, Brașov, Sinaia, Rm. Vâlcea, Câmpina, Târgovişte, Suceava, Bacău și totodată este cea mai accesată franciză de pe teritoriul țării.

Prima cafenea a debutat la începutul anului 2015 și s-a impus rapid pe piață, astăzi numărându-se peste 100 de locații active. 5 to go este un “coffee to go” cu un concept unic în domeniul HoReCa, unde orice produs costă 5 lei și unde accentul este pus pe calitatea produselor, dar și pe design-ul prietenos al cafenelelor, îndeamnând un număr cât mai mare de persoane să devină clienți fideli.

În cei doi ani de când a fost creat brandul, cifra de afaceri este una impresionantă. Aceaste rezultate sunt influențate și de francizarea cafenelelor către tineri, absolvenți de studii superioare, deoarece este punctată susținerea celor care vor să aleagă drumul antreprenoriatului.

Sistemul de franciză satisface cerințele până în cele mai mici detalii , având un department intern care se ocupă de dezvoltarea sistemului. Investiția globală este cuprinsă între 15.000-20.000 euro, incluzând și taxa de franciză.

·         Anul lansării – 2015

·         Țara de origine – România

·         Locații vizate – Toate orașele din țară cu peste 50.000 locuitori

·         Taxă franciză – 4.500 Euro + TVA

·         Redevență – 4% 

·         Marketing – 1,5% din CA + TVA 

·         Investiție Globală – Între 15.000 și 20.000 Euro (Taxa de fraciză inclusă)

·         Suprafața medie – 10-50 m2

·         Tip de contract – Franciză

·         Durată contract – 5 ani