În prezent, 5 to go este cel mai mare lanț de cafenele din România, fiind întâlnit în București, dar și în alte orașe precum Iași, Constanța, Cluj, Ploiești, Pitești, Craiova, Brăila, Brașov, Sinaia, Rm. Vâlcea, Câmpina, Târgovişte, Hunedoara, Focșani, Suceava, Bacău, Bușteni, Alba Iulia, Sibiu, fiind totodată cea mai accesată franciză de pe teritoriul țării.

Prima cafenea a debutat în luna ianuarie a anului 2015 și s-a impus rapid pe piață, în prezent brandul numărând peste 180 de locații active. 5 to go este un “coffee to go” cu un concept unic în domeniul HoReCa, unde orice produs costă 5 lei sau multiplu de 5 lei și unde accentul este pus pe calitatea produselor, dar și pe design-ul prietenos al cafenelelor, îndeamnând un număr cât mai mare de persoane diferite ca profil să devină clienți fideli.

În cei cinci ani de când a fost creat brandul, cifra de afaceri, dar și numărul de accesări a crescut în mod impresionant. Aceste rezultate sunt influențate și de francizarea cafenelelor către tineri, absolvenți de studii superioare, 5 to go susținând dezvoltarea celor care vor să aleagă drumul antreprenoriatului.

Sistemul de franciză satisface cerințele până în cele mai mici detalii , având un department intern care se ocupă de dezvoltarea și perfecționarea sistemului. Investiția globală este cuprinsă între 15.000-20.000 euro, incluzând și taxa de franciză.

Dacă ai ajuns aici înseamnă că avem deja un lucru în comun: pasiunea pentru branduri românești de succes!

5 to go scrie povești de succes alături de partenerii francizați mizând pe planuri de business eficiente și personalizate care să îți asigure flexibilitate și independență financiară.

 

 

Cine suntem ?

5 to go în cifre

 

 

De ce să alegi 5 to go

Ce avantaje oferim viitorilor parteneri?

Ce ne dorim ?

De ce ești tu partenerul ideal pentru 5 to go?

Unde cautam parteneri de franciza ?

Consulta lista oraselor unde cautam parteneri.

Inscrie-te acum!

Completeaza formularul si in cel mai scurt timp un coleg va lua legatura cu tine!