Concept

CONCEPT

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Lucian Bădilă de a oferi băuturi pe baza de cafea, la o calitate și la un preț corect, dar totodată de a dezvolta zona de consum stradal din România, prin implementarea unui concept aproape exclusiv de produse  “to go”. 

Un alt element de noutate pe piața de HoReCa din România este implementarea conceptului “fix price”. Orice produs, fie el băutură pe bază de cafea, fresh, răcoritoare sau produse de patiserie, are prețul unic de 5 lei. 

Designul este și el unul inovativ, întreg conceptual, dar și fiecare proiect al fiecărei cafenele 5 to go este realizat în interiorul companiei, chiar de către co-fondatorul brand-ului, Radu Savopol – designer de interior. Întreaga ambianță a cafenelelor este construită în jurul ideei de spațiu prietenos, urban cu ușoare influențe scandinave, cu personalitate, dar evitând accentele prea puternice, pentru a crea o stare de bine, atât clientului aflat încă în etapa gimnazială sau la facultate, cât și adulților ce lucrează în corporații sau bunicilor aflați la plimbare cu nepoții pe străzile din București sau alte orașe mari ale țării. 

5 to go este o companie ce pune accent pe raportul calitate/preț, dar și pe oameni. Atât francizorii, cât și bariștii cafenelelor 5 to go sunt o resursă esențială pentru noi și sunt, poate, cheia succesului nostru, reușind să împartă un zâmbet celor care trec pragul locațiilor noastre. Legat de consumatori, ne dorim să le transferăm din energia noastră, împreună cu voie bună și un salut călduros, o dată cu produsele pe care le consumă în locațiile noastre. 

 

valorile
noastre

  1. Gust – Preparatele sunt făcute din cele mai calitative și proaspete ingrediente, ele fiind atent selecționate în fiecare dimineață.
  2. Profesionalism – În locațiile 5 to go ®, găsești cei mai iscusiți barista.
  3. Rapiditate – Clientul (fiind cel mai important pentru noi) câștigă și timp, ideal pentru a se bucura de produsele noastre în drum spre job sau în pauză, știm cât este de scurtă.
  4. Diversitate – în cadrul cafenelelor se pot achiziționa preparate pe baza de cafea, băuturi răcoritoare dar și o gamă largă de gustări.
  5. Ambitie – ne definim prin ambiție pentru că ne dorim pur și simplu să fim cei mai buni.

5 To Go in cifre

orase
0
locatii
0
clienti multumiti
0
produse vândute
0
În prezent, 5 To Go este cel mai mare lanț de cafenele din România, fiind întâlnit în București, dar și în alte orașe precum Iași, Constanța, Cluj, Ploiești, Pitești, Craiova și este totodată cea mai accesată franciză de pe teritoriul țării.
Telefon: 0729 848 961
E-mail: lucian@fivetogo.ro
Buzesti 22
Sector 1, bucuresti