Concept

CONCEPT

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Lucian Bădilă de a oferi băuturi pe baza de cafea, la o calitate și la un preț corect, urmărind totodată dezvoltarea zonei de consum stradal din România, prin implementarea unui concept aproape exclusiv de produse  “to go”. 

Un alt element inovator pe piața de HoReCa din România este implementarea conceptului “fix price”. Astfel, orice produs, fie că sunt băuturi pe bază de cafea, fresh, răcoritoare sau produse de patiserie, au prețul unic de 5 lei. 

Designul este și el unul inovativ şi constituie un element reprezentativ pentru întreg conceptul. Totuşi,  proiectul fiecărei cafenele 5 to go este realizat în interiorul companiei, chiar de către co-fondatorul brand-ului, Radu Savopol – designer de interior. Întreaga ambianță a cafenelelor este construită în jurul ideii de spaţiu prietenos, urban şi cu uşoare influenţe scandinave, personalizate pentru fiecare cafenea în parte. Interioarele sunt realizate pentru a reprezenta un loc de relaxare pentru toate categoriile de clienţi, indiferent de vârstă sau mediul profesional.

5 to go este o companie ce pune accent pe raportul calitate/preț, dar și pe oameni. Atât francizaţii, cât şi bariştii cafenelelor 5 to go sunt o resursă esenţială pentru noi şi constituie cheia succesului, reuşind să împartă, zi de zi, câte un zâmbet tuturor celor care trec pragul locaţiilor noastre. 

 

valorile
noastre

  1. Gust – Preparatele sunt făcute din ingrediente proaspete şi de cea mai bună calitate, acestea fiind atent selecționate în fiecare dimineață.
  2. Profesionalism – În locațiile 5 to go ®, găsești cei mai iscusiți barista.
  3. Rapiditate – Clientul (fiind cel mai important pentru noi) câștigă și timp iar în acest fel se poate bucura de produsele noastre în drum spre job sau în pauza care știm cât este de scurtă.
  4. Diversitate – în cadrul cafenelelor se pot achiziționa preparate pe baza de cafea, băuturi răcoritoare, dar și o gamă largă de gustări.
  5. Ambiţie – ne definim prin ambiție pentru că ne dorim pur și simplu să fim cei mai buni.

5 To Go in cifre

orase
0
locatii
0
În prezent, 5 To Go este cel mai mare lanț de cafenele din România, fiind întâlnit în București, dar și în alte orașe precum Iași, Constanța, Cluj, Ploiești, Pitești, Craiova, Câmpina, Târgovişte, Brăila și este totodată cea mai accesată franciză de pe teritoriul țării.
Telefon: 0722 181 350
E-mail: bianca@fivetogo.ro
Bd. Hristo Botev, nr 1
Sector 3, Bucureşti