Concept

Aflându-ne într-o continuă explorare a posibilităților de business, am implementat conceptul 5 to go in cartiere și orașe cu profile de consum diferite, păstrând nealterat conceptul de bază are a câștigat, încă din 2015, inimile a milioane de oaspeți.

About us

5 to go – Afacere născută și crescută cu mândrie în România.

Creatorii

1.Suntem creatorii poveștilor de succes.
Cei care cred si sustin potentialul antreprenorilor locali aflati la inceput de drum.

Oamenii

2.Suntem oamenii cu cafeaua si cu zambetele in buzunar.
Cei care iubesc simplitatea și conceptele care sunt realizate cu și pentru experiența clienților.

Curajosii

3.Suntem curajosii care au încredere în cele mai ambițioase și inovatoare planuri.
Cei care au ales sa gândeascā in afara cutiei si sa aduca la viata un concept nou pe piata din România.

Magicienii

4.Suntem magicienii zilelor mohorâte și prietenii cu care să-ți sărbătorești reușita.
Cei care sunt aici si acolo, intersectie cu intersectie si oras cu oras.

Scriitorii

5.Suntem scriitorii poveștilor a sute de antreprenori români.
Cei care sunt acolo sa iti ghideze primii pasi in lumea antreprenoriatului.

Coffee Spot by 5 to go reprezintă un concept dezvoltat în 2017 care a apărut din dorința de a valorifica spațiile comerciale cu dimensiuni reduse. Conceptul Coffee Spot este conceput sub forma unei insule modulare sau spatii de sub 10 mp. păstrând la nivelul design-ului elementele moderne și influențele urbane.

Este conceptul semnătură al brandului 5 to go fiind cel mai valorificat în peste 80% dintre locațiile existente. Spațiile sunt de dimensiuni medii, cu suprafețe cuprinse între 10 m²-40 m², iar design-ul este unul modern, cu influențe urbane și scandinave.

Coffee Corner by 5 to go este un concept dezvoltat în 2019 care are la bază ideea de shop in shop și care a apărut din dorința de a dezvolta parteneriate și asocieri cu branduri care au la bază valori și principii la fel de puternice.

5 to go PLUS reprezintă un concept dezvoltat la sfârșitul anului 2018 și este dedicat spațiilor extinse, cu suprafețe cuprinse între 50 m²-100 m² care permit amenajarea zonelor de sitting pentru clienți.

Pentru momentele in care iti doresti sa te bucuri de experienta 5 to go la tine acasa, am dezvoltat gama 5 to go home. Produse precum capsulele si cafeaua Ibrik, au fost special create pentru diminetile linistite si momentele de relaxare, de acasa.

Din pasiunea pentru gustul autentic al cafelei, am creat #READYTODRINK – gama ideală de cafea rece pentru ca zilele care se desfășoară pe fast-forward să nu fie lipsite de aromele intense.